Jag behöver dig i mitt liv - jag menar varje dag

Skola idag, gick snabbt! Fick sluta 2, hem och fixa lite. Sen åkte till Helsingborg med Rasmus och Erika, träffade Johannes och gick och fika vid havet. Sen hem, jag och Rasmus kolla Ullared och han blev bästis med min bror, snark. ;)

Tack Erika för att du finns. Tack, tack tack. Så jävla mycket TACK!
Bästa vännen, någonsin. Kommer aldrig hitta någon bättre. Jag lovar.


Don't let a day go by in doubt

Yep, pigg och vaknen klockan 8 på morgonen är icke helt fel! Somnade tydligen vid halv 1 igår, smsade med Joel i sömnen (?) rätt läskigt..

Jag kommer frysa som en idiot idag. Härligt! Slutar halv tre idag, megabra. Ska skriva min kära önskelista till farmor idag också. Jag fyller faktiskt år om typ 14 dar ;)
Nu måste jag sminka klart mig & äta frukost! Pusss

Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig, aldrig känt såhär


There's always gonna be another mountain

Pepparkaks bak hela förmiddagen, Erika hela eftermiddagen tills nu. Ska duscha, sen ansiktsmask. Sen tänker jag lägga mig.

Och Jasmine, du är stark. Du klarar detta. Vi älskar dig, och finns här för dig. <3

Kärlek. Äkta musik. Timbuktu

Jason Michael Bosak Diakité

Din puls är som en vaggsång för mig

Precis kommit hem efter att varit i hbg med Madde, skulle egentligen fika på espresso house, men det var stängt. Så blev käka på mcdonalds, sen åka hiss upp och ner i ca 1 timme. Sen tog vi tåget hem och blev underhållna av Gabi ;)

Nu sitter jag och försöker bestämma mig om jag ska öppna mitt marabou, eller inte.. Lutar åt att öppna det faktiskt. Haha skriver senare, pusss

Familjen Mellblom gör det omöjliga

Igår var jag, mamma och Jan på 60 års kalas för Sten, någonstans mellan Malmö och Lund. Vi hade fått en väldigt lätt vägbeskrivning och det skulle antagligen vara omöjligt att inte hitta.
Men såklart, vi gör det omöjliga. Vi kör helt fel och hamnar tillslut i Malmö? Vi vänder, kör ut till en rondell vi skulle ta vänster vid och tar höger. Hamnar vid en båt & bil någonting i Lomma? Vänder igen, kör runt, runt och runt. Ringer tillslut Sten, han förklarar så jag förstår ännu mindre så vi försöker igen.
Så höll vi på i en timme. När vi sen fick reda på att vi kört typ utanför där vi skulle vara i en halv timme ;) Det sluta med att Kjell-Åke kom och hämta oss med bil hihi :)

Det var iallfall riktigt roligt där, och massa snälla människor. Och ja, goda kakor :) Nu ska jag ner och göra mackor! Lite senare ska jag tvinga mamma till ica och handla massa godis och cola. Så blir det dega idag som fan. Låter som en bra lördag! Pusss

ha-ha smyg bild från igår ;)

I don't want to fight, I'm tired of being sorry

So far away, so outer space, I've trashed myself, I've lost my way
I've got to get to you, I've got to get to you


I won't cross these streets until you hold my hand

Stress som fan, missade precis bussen till Louise, typiskt min tur. Sover där inatt, som jag gjorde igår med :)
Känner mig allmänt ful, precis duschat och bara dragit på mig något snabbt och satt upp håret i en knut.. På bilden ser man min klocka också hihi.



We've been battered so hard that we don't feel anymore

Hej, hihi. Vaknade idag vid nio. Alltså "försovit" mig, mådde ändån inte speciellt bra. Pappa kom in till mig och sa att vi kunde åka till Väla, så gjorde vi det :)

Handlade mina efterlängtade skor, sen åkte jag till skolan och hämtade lite saker. Sen gick jag och Frida ner till ungdomsmotagningen, och sen tog jag bussen hem.

Idag ska jag nog sova hos älskling, fast hon slutar sent, enligt mig. Men jag får stå ut. Måste dock prata med pappa och det kommer nog gå mindre bra än vad jag tror. Hoppas på det bästa af :) Skriver hos henne, eller senare ikv. Pusss


För ingen jävel i världen kan lära mig rätt och fel

Har inte så mycket att skriva, jag mår piss. Erika gjorde min dag idag med vackra bilder på http://alltomonamellblom.blogg.se/ hihi. Ska sova nu :) Kanske blir skola imorgon..


Haha, ja vad ska man säga? Erika är så jävla galet underbar

I'll tell you baby, that we're through

Hemma från skolan idag. Har nötat facebook hela förmiddagen.. Louise har gjort mig beroende av farmville, happy Aquarium och Island Paradise! Haha :(

Som om jag nästan ber om mer för att få känna beröring

Skulle varit skönt med en liten tripp över till Danmark med Erika igen, eller en vecka i Thailand skulle också varit riktigt fint just nu. Bara bort från skåne, eller sverige. Så blir jag glad


Man säger många kloka ord på skämt, men ännu flera dumheter på allvar

.

Trodde kärlek som din, var lätt att fånga nu

Skulle egentligen lägga mig tidigt igår. Men Erika ringde, så åkte vi med hennes bror till ica och handlade hår färg, sen färgade jag hennes hår mörk brunt :) Det va för mörkt ute att gå hem så jag sov där hihi.
Idag åkte jag till skolan, sen hem igen efter en timme. Mår så jävla dåligt just nu, pallar inte att va tjej ibland alltså.. Skulle ju egentligen sova hos Louise inatt :(


ser rätt pigg ut eller vadå?

Maybe I'm not the kind of girl you were looking for

Har somsagt varit med älskling hela helgen, och det har varit riktigt kul hihi :) Även fast vi inte direkt gjort så mycket. Fredes va de ju cupen, sen hem och sova. Och igår va det dricka lite och Oskar & Dylan ett tag. Sen somnade jag inte förrens 4..

Imorse hämtade mamma mig vid elva, sen åkte vi hem. Sen vid ett körde vi till Väla och gick där, köpte en sjukt fin klocka, lackleggins, p-piller (som jag ska komma ihåg att ta nu varje dag..), sminkborttagningsservetter, ansiktsmask & vitamin difence :) Kom hem vid sex. Och har suttit här sen dess.
Ska nu vika alla kläder som ligger i sängen, sen lägga mig och sova. Skriver imorgon, pussss.

But I shot a man i reno, just to watch him die

Är hos baby nu, vi har faktiskt precis städat :D hihi. Snart kommer Oskar och Dylan och sover (?) här, vet ej. Antar så dock.
Igår blev det cupen, sen till Louise och sova där. Sen hela dagen idag har vi bara chillat satan och haft mysigt. Jag mår dock illa och har världens mensverk, men sånt får man ta. Om man är tjej..

Ska platta klart håret nu, och sminka klart mig, sen så ska vi nog se The uninvited, hope so. Hörs later, bitchesssss
Och Louise fyfan vad jag älskar oss. you are the best

Innan vårt samvete kommer ikapp, innan ångesten tar oss nu inatt

Stack med halv 1 bussen till Kågeröd inatt och sov där ;) Hem om imorse, sen vidare till skolan. Drog sen kl 2 till väla med Louise och Hampus. Handlade Louises present, sen drog vi hem.
Och om 13 minuter ska jag ut till bussen så ska vi drickaA & dra till cupen. Tagga! Eller va säger du baby? Träffa snygga pojkar ikv också, wie. Sover sen hos Louise!
Hörs imorgon babes.


inte direkt bästa bilden på mig, men det får duga!

Blink-182 - I Miss You ♥

Where are you? and I'm so sorry
I cannot sleep, I cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness
Comes creeping on so haunting every time
Will you come home and stop this pain tonight?
Stop this pain tonight

Don't waste your time on me you're already
The voice inside my head

Im never going down, Im never coming down

Ja, godmorgon igen. Klockan är kvart över ett och jag är hemma från skolan idag igen. Ska ändån till frans möller ikv med mamma, känns som det är så pass viktigt så.
Har varit nere och lagat äggaröra eller vad det nu heter? Heh, och kollat på sjunde himmlen som gick på tvn.
Uppdaterar mer i bloggen om Erika nu faktiskt, det är roligare ;) Hörs ikv. Pussss

My head is spinning, going round and round

Ville mest skriva för att mobba först Ted & Frida som har strömmavbrott just nu :) Inte bra att bo mitt i ingenstans liksom.. Hihi, och liksom Källstorp är absolut någonstans!!!
Sen vill jag mobba Erika lite, för hennes blogg om mig är inte lika fin som min om hennes är.
http://alltomonamellblom.blogg.se/ Nu ska jag återgå till att mobba Ted via sms hihi. Puss folket, med strömm



Baby we can do it, we can do it all night

Godmorgon? Ingen skola för min del idag. Grymt ont i halsen :(
Istället för skola, har jag suttit och gjort en blogg. Som handlar om Erika ;) Klicka in på den här, heheh. Fin vaa?
Blir antagligen inte Louise idag, pga att jag varit hemma.. snyft
Men det blir Louise hela helgen, och det är toppppen! Imorgon bär det nog av till skolan, och senare till Frans Möller. Ska ner och äta frukost nu. Possss

Och förresten, grattis på 16års dagen älskling!


Well I'm not there all the time you know

Hemma nu, eller har varti det ett tag. Men ändå :)
Mamma hämtade mig från skolan vid två, så åkte vi till Nova. Åt wook och kolla skor och lite sånt, heh.
Åkte sen till psykologen, sen till Landskrona. Va och kollade på Selma, typ hundra procent säker på att det är där jag vill gå nu. Känns skönt att veta :)

Fast ska ändån till Frans möller & Rönnowska. Just in case. Eller va de nu heter, heh. Skriver imorgon, eller nja. Vene! Ska nog till Louise imorgon? Jaja, hörs när vi hörs. Pusssss


I want you badly..

I want your everything as long it's free

Blev kolla när Jan spela cup igår, fast det va drygt. Så Markus skjussade mig på hans moppe, så åkte vi hem till mig och spela xbox. Så stack han vid fem tror jag.
Stack ut ett tag, sen körde mamma mig till Louise. Vi stack till Elias & Alfons och kolla paradise hotel haha, no lifers.
Drog hem vid elva, sen somnade vi vid halv 1.
Skola idag, sen hem och byta om. Sen Landskrona, för farmor fyller 96 idag. Åt tårta och sånt, sen hämtade mamma oss. Och nu är jag hemma och är trött like hell ;)
Ska sova snart, sen imorgon blir det skola, Lund och Landskrona. Hörsssss

Kärlekens Bandvagn

Han sa jag vet att du är en riktig player
Jag sa baby skit i vad ryktet säger

Be my toy friend let me play with you

Godmorgon, just nu ligger jag i Louise säng, hon har precis duschat och jag har precis vaknat hihi :)
Igår gjorde vi precis ingenting, eller jo Basse Rickard och Jesper kom ett tag. Det va hur skönt som helst att bara sitta och prata om allting, jag tyckte vi hade sjukt kul af :) Även fast vi somnade vid fyra...
Ska ner och äta frukost nu, sen halv elva kommer mamma och hämtar mig, sen klockan ett ska jag till cupen med bror för han ska spela. Sen kommer Markus och hejar med mig :D Hörs lateeer :)

When you come down, you're just no good to have around

Att jag ens är vaken vid den här tiden på en lördag är ju knas?
Blev ingen uppdatering igårkväll/natt, för när jag och Erika kom hem så blev det att kolla nån konstig film med Alistair, sen la vi oss. För Erika skulle ju då upp klockan sju.
Så halv åtta gick mitt alarm, och jag kunde inte resa mig upp ): Så sov tills dom skulle köra, så gick jag hem.
Har kollat på svampbob med mamma och Jan, och druckit varm obóy, ska snart iväg till cupen och sitta i kiosken i fyra timmar. Kul ;) Hörs later bitches!

Up, up, and away, away from me

Sitter hos Erika nu, tog bussen från mig till henne ;) Lite onödigt kanske..
Cupen vid sex, just nu är hon i duschen och jag fryser och dunkar Crazy Frog asball sak, heh!
Grattis Alfons, som blir 16 idag också :) Bra på fredag den 13onde också, haha.
Skriver ikv, när vi kommit hem till Erika igen hihi. Pusss


Just hold me tight, lay by my side

Börjar bli tråkiga inlägg, skriver bara om vad jag gör varje dag. & jag kan säga, att jag gör verkligen inget intresangt nog att läsa, haha.. Men men ;)

Idag är jag hemma från skolan iallafall, har ont i magen och känner mig allmänt seg. Tänkte hitta fakta om svarta veckan för jag och Erika skriver om det i skolan, och det ska vara inlämnat nästa fredag har jag för mig. Och Erika!, så du vet har vi Första världskrig prov fredag näst, nästa vecka :)

Ska ner och värma nån mat pappa tjata om, sen äta upp min Ben & Jerry's som mamma köpte igår, hörs kanske senare! Pusssss

Your sex is on fire

Kom hem för en halvtimme sen, huvudvärk like hell!
Och träningsvärk, kan knappt lyfta armarna alltså. Helt sick :(
Fick G på musikprovet, det är också helt sick! hihi. Med tanke på att jag inte pluggade ett piss, eller knappt ens försökte. Men ska sova lite nu, hörsss :)

You had me, you lost me

Skola, matteprov, boxning, shek 2, hem. Thats was my day :)
Nu blir det plugga engelska och kemi, sen kolla någon film och sen sova! Är på riktigt bra humör hihi
Skriver kanske senare ikv, annars skriver jag imorgon. Hörsss!

.

"välkommen till skåne, de du inte vet om dig själv vet alla andra"

Your fingertips across my skin

Svalövscupen med Louise Sanna & Josefin :) P94or som spelade, hihi
Träffade sjukt saknade Hampus! ♥ Vet inte var deras lag hamnade, har för mig det var 3de i gruppen eller något. (minns inte vad han sa).
Ska ner och hjälpa pappa med maten nu, det är ju trots allt fars dag! Pusss

Bara så alla vet!

När Madde säger "jag kommer halv sex!" menar hon egentligen: "jag kommer vid halv nio" :)
Inget blir som jag vill idag. Haha, kanske är fredag den 13onde idag, inte nästa fredag? Eller juste det är ju lördag idag..


Vidare till Svalövscupen nu!

Ser ganska failad ut, men är stressad och har ont i magen efter alla polly jag ätit. Vidare till cupen nu som sagt, kommer väl hem halv tolv eller halv ett. Beror på när matcherna slutar. Hörs sen :) M


Utan dig så hade inte mitt liv varit detsamma

Försov mig denna fredagen också, blivit en vana? Såfall, inte bra.
Vaknade halv, så typiskt. Måste vänta en timme tills nästa buss. Så missar hela träslöjden och kommer till skolan till luchen. Sen har vi två lektioner bara, skönt :)
Ska platta håret, klä på mig och sminka mig nu. Hörs ikv. M

Forget about people from your past

Va påväg att skriva imorse, men skyndade ut mig till bussen och tog den 3 minuter över 8 ist. Va så rädd så jag vågade inte gå ner för trappan utan att ha pappa i telefonen :(
Stack af till Emmely, sen kom Oskar och hämtade sitt kort, sen stack jag och Emmely till skolan. Sista lektionen hade vi skoltidning så jag Frida Elias Hampus och Linus satt och diskuterade det. Eller ja, vi diskuterade världskrigen ist.. Sjukt chill af, och läraren va asgrym!
Tog sen Torp bussen till torp, heh. Så hämtade mamma mig där så åkte vi till Lund. Först Nova. Handlade smink och kaffe :) Sen åkte vi till psykologen, och sen till Nova igen. Blev byxor, tröja & leggins :)
Nu ska jag sluta skriva hihi. Är trött och jag är glad! Kommer dö imorgon :( Pussss. M

Fight the break of dawn

Hade ju inbrott i huset igår, så hela kvällen bestod ju av att prata med poliser och sitta och prata med mamma och pappa.
Försov mig till halv elva idag, så fick ta halv tolv bussen till skolan. Redovisade på svenskan och det gick faktiskt riktigt bra! Prov i musik imorgon, hoppas det går lika bra som redovisningen..
Ska nog se någon film nu snart, sen blir det väl att jag lägger mig. Imorgon ska jag till Lund efter skolan! Först nova och sen psykolog.
Jag och min klass kom fram till att det har börjar bli så sjukt mörkt ute! Slutade 4 idag, och då var det redan mörkt.. Snart kommer snön väl också hihi :) & jag fyller år om 38 dagar! Puss. M

A hey yah, I'm still broken


.

What's even worse, that we don't even remember why we’re fighting

RSS 2.0