Baby, you rock my world

Jag tog alltså bussen från Thilda fem över tre igår, eller fem över fyra(?). Minns inte riktigt.
Sov hela vägen till Svalöv, sen när jag va i Svalöv bestämde jag mig för att åka till Landskrona, så sov jag hela vägen dit också ;) Sen när jag kom fram mötte Viktor mig, så hjälpte vi nårra att flytta. Eller jag stod mest och kollade på, hehe.
Sen satt vi i teater parken med Ask och Lange ett tag. Sen käkade vi pizza. Sen drog vi och bada på cement. Eller jag och Lange badade af :)
Imorgon åker jag till stugan ett tag.. så förväntar er inget inlägg förens typ fredag/lördag.


only you

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment of the day with you


I could stay awake just to hear you breathing

Åkte till Thilda igår, körde runt med hennes moppe. Satt vid någon sjö och snacka och åt choklad. Inatt tältade vi, och jag va ute och träfa Joel vid två :)
Just nu är hon och rider, jag ska ta bussen om en timme. Kanske drar till Landskrona sen, vi får se om jag orkar det.
Mega fin bild jag hittade på henne också hihi :)

pusssss!

You can be my private dancer

Kom inte hem förens ett inatt, vi körde lite fel.. hehe
Vaknade runt tolv, ska ut och sola lite snart. Sen till Thilda och sova där. Riktigt längesen! Fick bilder sen midsommar av josse precis :)


claudia jag ph elle & lange :)


pytte lite av mig, elle, lite av ph, robin, issa, binnie & lite sofia :)

But were are you now?

Sitter hos min syster i Alvesta nu, mamma körde henne hem för hennes tåg inte kom.
Mamma hämtade mig vid halv två hos Jonna, så åkte vi till stugan. Sen åkte till Gull-britt och Istvan och åt. Riktigt god mat! Sen ja, iväg hit. Ska snart hem tror jag. Kommer komma men vid halv tolv, tolv tiden antar jag. Förhoppningsvis hittar vi mcdonalds på vägen hem. hehe puss :)

Some day I wish upon a star

Åkte istället till Väla med Jonna igår :)
Sen idag, upp vid halv åtta, klä på sig. Åka till skolan. Gjorde jag ett prov. Fick G :) Sen hem och ta det lungt, snart slutar Jonna!
Får se om vi drar till Röstånga badet eller vad vi hittar på. Är iallafall ensam hemma tills imorgon vid fem. Då kommer mammi från polen!
Puss


här har ni mig, med skoskav & inget smink

och Jonna, med sin nya tröja & solglasögon :)

Just another face in the crowd

Skola till tolv idag, det suger. En vecka kvar nu & har 2 prov kvar. Träffa Sebbe ett tag idag också :)
Ska börja med bild på varje inlägg, kanske lite roligare då..
Jag älskar Molly


Jag har varit vilsen Lisa

Åkte till Molly igår :) När jag väl kom dit så fixa vi oss lite, käkade och drack lite. Tog sen bussen till landskrona. Micke & Fredde mötte oss, gick till Robin. Det åskade & blixtrade :( ..
Stack till tivolit vid tio, åkte en karusell sen bara gick runder och yrade. Vid tolv/halv ett stack jag och Malte hem till honom. Kollade tv, sen någon film. Sen somnade vi. Vaknade runt elva idag, låg och kolla tv till typ halv tre. Åkte hem sen, stack till Erika.
Imorgon blir det kanske landskrona med Erika, får se :) pussss

so damn beautiful

Om en halvtimme kommer frida hit :)
Imorgon åker mamma till polen, och jag är ensam hemma, wihu.
Jag ska dock till Molly och sen till Robin, sen sover jag hos honom eller hos Molly. Festa och åka karuseller ska vi göra, riktigt fint. Nu ska jag in i duschen snabbt! Pusss


I don't want to lose you

Fredes var jag och kolla när lite folk tog studenten. Sen åkte jag och mamma till Viktors studentfest och åt där och så. Sen åkte vi vidare till Gabis brors "studentfest". Så va vi där ett tag, åt och snackade. Sen körde mamma mig till Jonna. Sen drog vi ner till kågeröd ett tag, sen sov jag hos henne.
I lördes vaknade vi vid nio, åkte till Väla med hennes mamma. Sen gick vi till IKEA och provade sängar och sånt :) skitkul faktiskt!
Sen i söndes hämtade mamma mig vid tolv, så åkte vi hem och jag fixade mig och bytte kläder. Sen kom Erika hit, sen åkte vi till stugan och firade Jan. Sen gick jag och erika ner och fotade och solade lite.
Idag vaknade jag kvart i åtta, drog på mig några kläder sen ut till bussen som gick prick. Gick med Louise ner till skolan och sen så va det matte tills klockan halv två. Käkade pankakkor och gick ner till netto på luchen. Tog bussen kvart över två med Louise och Frida. Och just nu ligger Frida och sover. Vi ska snart ge Jan sina persenter! hihi pusss


Men vart är den där regnbågen?

Igår gick jag till Erika vid sex, kollade i taket lyser stjärnorna. Riktigt bra film! Och Sakke är ju inte dåligt snygg!
Vi gick upp kvart över fem imorse och började fixa oss, hon lockade håret och jag plattade mitt, hehe. Sen vid åtta kom mamma och hämtade oss och sen körde oss till skolan.
Det va sjukt tråkigt i skolan, satt bara och väntade på att klockan skulle bli tolv. Tillslut när vi fick gå så var det mest att krama och säga hejdå till alla.. Började gråta när jag kramade John :(
Ska till Gabis brors student med mamma vid fyra. Sen efter det hem till Jonna och sova där. pusss


Can I hold you

come on baby, come on over
Let me be the one to show you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside, I hope you feel it too

Somewhere over the rainbow

Bois om några timmar. Imorgon är det måndag, bara en vecka kvar tills vi slutar. Sen är det bara två veckor sommarskola. Sen så jävlar! Hoppas på ett bra sommarlov.. Pusss


I am strong when I am on your shoulders

Mamma körde mig till kiosken där John Jesper och Hampus va, efter ett tag kom Madde och Sanna också :) Så gick vi hem till Kvist, alla förutom Sanna. Så va vi där o kolla film. Drog ut vid tio halv elva. Satt vid skolan ett tag. Sen drog upp till konsum och satt där utanför, hehe. Sen vid tolv körde John mig hem, kallt som in i helvetee! Men tack som fan till John att han körde mig iallfall :) klockan är nu fem över halv fyra. bud på att sova nu. pussss
+ jag älskar bilden rejällt mycket!


jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam

Sjukt fort denna dagen har gått. Jag har suttit framför datan hela dagen, (förutom när jag stod i duschen en timme). Kollat på 'the world is not enough', Madagaskar 1 & 2. Ska se om mamma hinner fixa Ciao bella innan det blir för sent att kolla på en film till. Måste nog ner och äta snart också, har bara ätit en bit kladdkaka idag.. Pussss


colors of the wind

precis  varit ute med joel. fast det blev ganska kalt tillslut så vi gick varsitt håll hem, he. fast han hade cykel :o puss och godnatt!

RSS 2.0